För ungefär två timmar sen kom vi fram i Prag. Det blev inte ens 24 timmar i Berlin, men det är en stad vi alla nog vill återkomma till. Men nu är vi på luff och vill se så mycket som möjligt så därför drog vi vidare. Vi har nyss checkat in på ett hostel där vi betalar motsvarande 125 svenska kronor per natt & person. För varsitt privat dubbelrum. Helt okej! Och nu sitter vi på hostlets ”uteterrass” och dricker öl för 7 kronor. Imorgon ska vi möta upp George som bor här i Prag och surfa på hans soffa i två nätter innan vi drar vidare till Krakow.

 

_MG_7536På tåget mot Hamburg.


_MG_7539Åt världens godaste macka på Hamburg central innan vi bytte mot Berlin.

 

_MG_7558Blandad pepp över att vara framme i Berlin.

 

_MG_7567_MG_7572Blandad arkitektur (& en Lovisa) i Berlin.

 

_MG_7578Första måltiden i Berlin.

_MG_7580

 

_MG_7648Hela gänget intar frukost vid resterna av Berlinmuren.

 

_MG_7665Berlinmuren.

 

_MG_7677Anton, Tommy & Lovisa springer till tåget mot Prag, som gick 6 minuter efter att vi kommit in på centralen i morse. Fotografen tar det hela med ro,