# en bild om dagen.

Min klasskompis och goda vän Gustav gav mig, precis innan terminens slut, uppdraget att under hela sommaren fota minst en bild per dag, ”som jag är nöjd med”. Detta för att jag, i avsaknad av sommarjobb, inte ska falla i fotodvala under sommaren. ”En bild per dag” har dock modifierats till minst 5 bilder per vecka, men det får heta ”en bild om dagen” ändå, för det låter fräsigare.

Denna överenskommelse bestämdes den 3 juni, varpå jag redan är 2,5 efter, vilket kan tyckas båda illa för uppdraget. Dock är jag bara 2,5 veckor efter i publiceringen då jag faktiskt fotat nästan varje dag sen den 3 juni. Därför är mitt mål nu att på en vecka både komma ifatt med publiceringen av bilderna från veckorna som gått, samt även upprätthålla publiceringen för den kommande veckan. Detta borde (om latsidan inte faller på) resultera i hemskt många inlägg på kort tid, vilket kommer chocka mina 3 (ungefär va?) läsare något enormt, men förhoppningsvis gillar ni det också.

Stay tuned!

1 kommentar

  1. Kul! Jag kommer definitivt titta förbi! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑