# snowdon

IMG_9781 IMG_9874 IMG_9892 IMG_9983 IMG_9933 IMG_0052 IMG_0335

Första bilden visar ett av dom mest fantastiska ögonblicken i mitt liv. Klockan är 07.16 och vi är halvvägs upp för de 1085 metrarna mot Wales högsta topp, med inte en människa i sikte. Absolut tystnad. Bara vi, och bergen.

Andra bilden, en timme & fyrtiofem minuter senare. Fem minuter från toppen. Vid vänstra kanten av bortersta sjön satt vi på första bilden. Du ser samma sjö på tredje bilden, den av Elvis på toppen. Det är minsann inte många hundar som har det på sin meritlista.

På sjätte bilden ser du hundarna framför den främsta, minsta sjön, om du tittar på andra bilden igen. Och på andra bilden ser du även stigarna vi gick. Vi tog den övre (vänstra) på vägen upp, och den nedre (högra) på vägen ner.

Jag tror inte det finns något mer fantastiskt i världen än att bestiga berg.

Åh, vad jag saknar mitt Wales. Jag kan inte fatta att det här är mindre än 3 veckor sen..

3 kommentarer

 1. Hej! Hittade hit via Bildjour gruppen før jag fastnade før dina bilder :) Ska också gå bildjournalist på Mittuniversitetet så jag tænkte jag lika gærna kunde sæga hej! Vi ses i høst!

  • Julia Pettersson

   23 juli 2013 at 22:41

   Åh, men hej, vad roligt! Herrejävlar vilken inspirerande blogg du har! Jag har haft sån ågren över vad jag ska göra i höst. Har precis ”kommit igång” med att börja resa, och hade en resa till NZ i höst planerad och klar, med kontakt att bo & jobba hos och allt. Så tanken gick: fortsätta resa nu och plugga sen, eller plugga först och resa sen? Jag är ändå bara 21 och man ÄR ju faktiskt fortfarande ung när man är 24, men det känns såååå långt borta, speciellt nu när jag bläddrat igenom din blogg. Men jag tror att jag tog rätt beslut. Världen står ju (förhoppningsvis) kvar om 3 år och då har jag ju en utbildning att luta mig på och förmodligen ännu fler kontakter att ta hjälp av. Och bildjornalist måste väl ändå vara ett perfekt yrke att resa jorden runt med? Ska bli himla kul att ses i höst! Fått lägenhet än? Vart ska du bo? När flyttar du upp?

 2. Hur hittade jag hit?
  En länk hos någon jag inte minns, men vad gör det?
  Glad jag hamnade här och kunde njuta av dina vackra bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑