# Lake District

Veronica är tillbaka i Wales!! Men inte förrän jag åkte upp till Keswick, Lake District, spenderade två nätter, och sen körde hem oss. Det var jättekul att komma upp till Norra England och få se gården där Veronica spenderat April/Maj, samt att få träffa Derek Scrimgeour och hans supertrevliga familj. Vi hade två härliga dagar där jag hann se fantastiska vyer och utforska Keswick tillsammans med Veronica. Det var tänkt att ni skulle få fler bilder från vår härliga helg tillbaka i Wales också, men de ville inte bli uppladdade, så vi får ta dem till ett annat inlägg istället.

Nu är det mindre än två veckor tills vi kommer hem. Det känns ganska neutralt för båda av oss. Vi har haft vår tid här, och vi har älskat varje minut, men en fantastisk sommar nalkas och vi är inte direkt ledsna över det.

IMG_9048

IMG_9014 IMG_9011 IMG_8948 IMG_8901 IMG_8895 IMG_8862

1 kommentar

  1. Hoppas du har hört att det inte blir nåt Peace&Love… De har gått i konkurs :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑