# bilder från dagen.

IMG_5892 IMG_5893
IMG_5902
IMG_5933 IMG_5941
IMG_5961 IMG_6005

Solen är tillbaka i Wales och livet är för underbart för att vara sant. Det töar varje dag, vi kan träna slalom igen, igår besökte vi vallningsringen igen för första gången på en vecka och varje dag förundras vi över hur lyckligt lottade vi är. Jag tog äntligen med mig kameran till gården idag och det kändes som att jag var hel. Idag har det kommit två tvillingpar och Veronica drog ut den tredje i ett trillingpar innan vi åkte in till Corwen för en fika. Vardagen på en fårgård. Nu längtar vi båda tills vi har vår egen gård, då vi nu för tiden är proffs på det här. Aled är nere i Cardiff för att kolla på rugby idag så vi är ”in charge”. Och vi äger! Ikväll ska vi tjocka påskgodis och kolla på Harry Potter. Life is good.

 

1 kommentar

  1. Life IS good! Vi äger våra liv och våra liv äger ;-)
    Miss you xoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑