Lite bilder på husets drottning, Tova. Himla fin är hon. Missade att ljustera färgåtergivningen vid bildredigeringen, men egentligen är hon nästan lika intensivt brun som Elvis, i alla fall på hjässan & ryggen. Fina tusslan. Hon är ganska bra för att vara katt, faktiskt.

Någon gång runt 09.45 i morse landade jag i verkligheten om att det är mindre än en månad kvar tills jag får återse mitt älskade England. Den här gånger tillsammans med en älskad vän & mina pälsade barn. Jag är sparsam med mina förväntningar, men ändå övertygad om att det kommer bli helt fantastiskt på så många sätt. Folk frågar mig vad jag ska göra. Ärligt talat så vet vi inte. Det är väl lite det vi åker för att ta reda på. Jag saknar min engelska. Har börjat gå och prata med Elvis på promenaderna igen (Tok & Trick springer före och är inte intresserade av att lyssna). Om han kunde är jag säker på att han skulle nicka instämmande. Han är ju faktiskt av engelskt ursprung, det lilla fluffet. Åh herregud! Om exakt 4 veckor åker vi!