# sex veckor kvar.

Hej kära vänner! Jag lever och mår bra, och som rubriken säger är det nu 6 veckor kvar tills mina fötter står på svensk mark igen. Och snart har jag varit här i 2 månader. Tiden bara kommer och går. Bilden ovan ger en en inblick i hur min kväll varit. En solig promenad genom en höstsolsbelyst by. Inte för att vara jobbigt svensk och prata om väder, men jävlar vilket fantastiskt väder London hade idag. Från morgonfika på en varm uteservering i Hammersmith till en frisk promenad över ängarna i Cobham har solen skinit som om den skulle slockna imorgon. Jag älskar verkligen hösten i det här landet. Och jag är glad att jag får ta del av den.

För övrigt så är livet väldigt, väldigt bra just nu. För första gången på veckor går jag utan tyngd på axlarna, jag andas utan tryck i bröstet, och jag skrattar utan klump i halsen. Livet har en sån fantastisk förmåga att bara.. lösa sig, ibland. Jag ser ljust på framtiden och njuter av nuet så mycket mer.

Vet ni hur mosig man blir i hjärnan av att spendera 8 raka helger i London? Ungefär så mosig att man kan skriva ett helt blogginlägg utan att ha en aning om ifall det innehåller något av publiceringsvärde eller inte. Helt körd, med andra ord. Hur man kan bo & leva sin vardag i en pulserande storstad kommer min mosiga hjärna aldrig att förstå.

Nu: sömn.

1 kommentar

  1. Härlig läsning ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑