# The Robbie Boyd Band @ Barfly, Camden.


För en småstadslantunge som jag, är det något jävligt stort i att en sketen vanlig tisdagskväll kunna befinna sig på klubbspelning i Camden, London. Jävligt stort. Trotsade mörkret & vardagen, och begav mig ensam in till storstan för att se det helt fantastiska Robbie Boyd Band, som jag upptäckte på Portobello Market när jag var här i våras. En supermysig klubbspelning som tog mig tillbaka till Sigurdsgatan i Västerås för 4 år sedan när en viss son av Norrköping inte heller fyllde upp mer än en klubblokal.

Önskar att all musik jag älskade var liten & oupptäckt. En spelning som den här för en så mycket närmare musiken. Man är verkligen där, mitt i den. Och man känner att man lever. Här & nu. Tack London!

1 kommentar

  1. sv/ okej tack, ska försöka ordna det! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑