# helgen

Helger, dessa underbara Londonhelger som gör hjärnan mosig & hjärtat lyckligt. Galen utekväll i Clapham i fredags med mitt lyckopiller Amanda, Elin och Jossan & Jossan. ”Men, hur kan jag ha så lite pengar kvar, jag köpte ju bara en öl där & en drink där… & just ja, en drink där också. & en shot där. Och så inträde på det stället. & en till drink.” Eh ja, ungefär så.
Bakislördag i Hyde Park/Soho/China Town/Covent Garden (bakishäng i London är inte som bakishäng någon annanstans). Hyde Park var fantastiskt som vanligt, och min lycka var gjord när jag fick hälsa på Herr Ekorre, som dock inte tyckte om banan (mental note).
En Söndag i bästa turistanda på pulserande Camden Market. Tror att varenda turist som befann sig i vår stad idag var i Camden, och thailunch på en bro med ryggen mot folkmassan, stirrandes in i lövverket på ett träd, var ett av de bästa besluten under dagen.  Blandade bilder från helgen följer i kronologisk ordning. Storlekarna varierar pga att bilderna är omväxlande skärmdumpar, omväxlande skickat material.

God natt, fina ni!


 1 kommentar

  1. Tänk att morfars hatt fick följa till London!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑