Så mycket föreställningar. Om vem man vill vara, vem man kan vara, eller vem man borde vara. Svaret är kanske inte att försöka bli någon annan, någon annanstans, utan att hitta den plats där man kan vara sig själv, just nu? Att bygga sitt liv utifrån den man är, inte utifrån den man vill vara. Annars kanske risken är stor att man lever hela sitt liv i jakt på något man aldrig kan hitta. Jag vill inte försöka låta som att jag vet något om livet. För det gör jag inte. Men jag lär mig mer & mer varje dag. Kanske tänker jag för mycket. I skissandet av den perfekta planen är det lätt att glömma att livet pågår här & nu. Jag lever bara en gång, precis som du, och varken du eller jag vet i förväg det bästa sättet att göra det på. Kanske är det inte meningen att man ska försöka ta reda på det heller. Kanske det bästa receptet för livet är att bara.. leva?