# tankar från en morgon.

Den där lyckan. När jag vandrar Oxfords gator, & verkligen känner att, just i det ögonblicket, upplever jag en ny del av den här världen. En plats jag hört om, men aldrig sett förut. Men sen, klumpen, sorgen, det som gör så fruktansvärt ont, när jag på kvällen kommer på att jag glömde Elvis födelsedag i Tisdags. Och nu, på morgonen, när vädret är fantastiskt, och mamma skriver att idag blir det ”spår för hela slanten”. Just då, känns det där fantastiska, lyckliga så himla långt borta.

Igår var jag Carro & Ray (Carros vän) i Oxford. Mer bilder kommer!

 

1 kommentar

  1. Men lilla gumman <3 man kan inte ha allt på samma gång – åtminstonde inte jämnt! Just nu upplever du Oxford och England, om någon månad får du träna i nya inomhushallen med dina älsklingar! Och om ett år kommer tiden i London att kännas som om den var alldeles för kort!!! Njut nu och gläds åt att du har möjligheten att göra det du gör <3 <3 <3.Mamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑