# sunday as it should be.

Söndagen har spenderats på ett sätt som alla Söndagar egentligen borde spenderas på., då mina söndagar vanligtvis har en tendens att flyta iväg och bli just ingenting. Tåget in till Wimbledon vid 10, mötte där upp Amanda, en förbannat härlig tjej som ger mig otroligt mycket positiv energi varje sekund jag är med henne. Så välbehövligt för någon med lite gnagande hemlängtan. Vi mötte sen upp två andra härliga tjejer för en fika, innan vi drog till Trafalgar Square för att träffa ett helt gäng från Swedish Connection, au pair-förmedlingen jag åkte med. Marie som håller i SC hade nämligen planerat en poängjakt, där vi delades upp i lag om 4 pers, fick varsitt papper med ”uppgifter”, och 4 timmar att samla ihop så mycket poäng som möjligt. De olika uppgifterna gav olika poäng baserat på svårighetsgrad.

Så idag har jag (& mitt lag) bl.a: fotat ballonger, Big Ben, London Eye, en röd dörr, fish & chips, en pint öl, en födelsedagstårta, en postlåda & en union jack. Jag har blivit pussad på kinden av 2 främlingar, och bytt jacka med en annan. Jag har blivit buren av en främling över tröskeln till Harrods, samt fått 7 andra främlingar att posa utanför entrén. Jag har stått i en pannkakstrailer vid Big Ben & serverat pannkakor till kunder. Vi har fått 8 främlingar att sjunga ”Call Me Maybe”, samt tryckt in 5 av dessa i en telefonkiosk. Vi har dansat ringdans runt Erosstatyn på Picadilly Circus. Jag har haft en armbrottningsmatch med en främling på en pub, och lånat en polismans hatt. En ganska underlig men väldigt rolig söndag, med andra ord. Bildbevis från våra äventyr kommer upp så fort jag fått bilderna från hon som fotade. Jag var för ovanlighetens skull med på fler bilder än jag tog.

 

2 kommentarer

  1. Härligt! Du ser, det löser sig… :)

  2. Låter underbart! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑