Fyfan för folk alltså. Satt redo 9.00 för att köpa biljetter till Mumford & Sons i London. Kommer in och ”får tag” på ståplats, men vid sista steget jag ska godkänna så säger hemsidan att tiden runnit ut, trots att klockan som räknade ner hade 30 sek kvar. Nästa gång jag försöker är självklart ståplatsbiljetterna slut. Fy fan för att hemsidor som säljer biljetter alltid fungerar så förbannat dåligt. Lyckades i alla fall få tag på en sittbiljett långt bak någonstans. Bara man ser okej så är jag nöjd (så att det inte blir någon stor pelare eller shit ivägen). Jag är ju en ”allra längst fram, eller allra längst bak-konsertbesökare”. Efter en snabb titt på Ebay konstaterar jag att det redan ligger mängder av ståplatsbiljetter ute. För dubbla, eller tredubbla, eller till och med fyrdubbla priser. Ännu ett litet, men tydligt, bevis på att mänskligheten är rutten. Det sitter alltså folk som vet hur attraktiva de här biljetterna är, och köper på sig de bästa, bara för att kunna tjäna pengar på det. Så jävla ruttet, när det finns tusentals fans, människor som lever & andas för det här bandet, som blir utan. Så – jävla – ruttet!