Helgen spenderades i centrala London, hemma hos Carro som hade huset för sig själv. Fredag kväll tillbringade vi tillsammans med en cool kisse på en pub i Hammersmith. Lördagen bjöd på solsken, besök i Royal Albert Hall, strosande på gatorna, Starbucks Iced Latte, grekisk restaurang & många många skratt, och avslutades någonstans vid Picadilly runt 04.00 imorse. Den här Söndagen hade en tendens att få allting vi tog oss för att gå mer eller mindre snett, och höjdpunkten var faktiskt tunnelbaneresan in till centrum, då vi stötte på ett gäng glada australiensare som undrade vad vi pratade för språk, inbillade sig att vi pratade om dom, och gladeligen ställde upp på en bild.

Nu är jag ”hemma” i Cobham igen och ser fram emot en ny vecka, med tennis, engelskakurs och förhoppningsvis många utforskande cykelturer runt Cobham med omnejd.