# update from Cobham.

För den som råkar klicka sig in på mig blogg och inte vet det, börjar jag det här inlägget med att berätta att jag från och med i Söndags bor i Cobham, Surrey, London, England. Google Mapsa ”KT11” så kommer ni rätt. Här är det tänkt att jag ska jobba som au pair i cirkus 1 år. Jag har nu varit här i 2 dagar, och om jag ska vara helt ärlig så kan jag inte säga hur det känns. Det är nämligen högst varierande. Från timme till timme, minut till minut. I morse var jag ute & sprang. I en helt underbart vacker skog i underbart väder. Jag korsade en bro över en stor motorväg, där jag stannade till och lät morgonsolen fånga mig och bröstet fyllas av lycka och tanken ”Nu är jag här!”. Sekunden senare kommer en man med sin labrador runt hörnet, hjärtat knyter sig i bröstkorgen och tanken byts ut till ”Jag vill hem!!!”.

Men jag har alla förutsättningar för att trivas. Familjen, huset, stället & arbetsuppgifterna kunde inte passa mig bättre. Jag tror att allt som behövs är tid. Tid att få in rutiner, tid att lära känna familjen bättre, och tid att distansera mig från knutarna som vill komma ungefär så fort jag hör ett hundskall.


Idag var jag in till Cobham center & fikade med en dansk au pair. & min bästa kompis kartan.När jag gick hem från stan hittade jag en helt fantastisk liten stig som gick mitt emellan husen. Tjuvkikade in lite på tomterna & de fantastiska husen, och kände mig lite olydig och faktiskt också ganska osynlig. Men stigen var markerad ”public pathway”, så jag antar att min närvaro var helt okej.

Då jag vet att vissa personer uttryckt intresse, så ska jag försöka hålla uppdateringarna regelbundna, men ni vet väl hur jag är vid det här laget. Dock svarar jag utomordentligt bra på tjat, så ser det fattigt ut här inne så lär ett mejl om dagen förändra saken.

3 kommentarer

 1. Glad att höra ifrån dig vännen!!
  Och jag förstod allt ;) keep us updated!!!
  Puss o Kram <3

 2. Johanna Haglund

  19 september 2012 at 8:08

  Grymt att du har kommit fram hej och allt känns okej :)

 3. Åh va kul med en uppdatering! Fortsätt med det! :) puss och fortsatt lycka till med allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑