# dagens randomtankar.

Det luktar regn. Jag vill inte ha en iPhone. En vacker dag kommer jag köra över Olanders katter. Tror jag är i det åldersmässiga gränslandet mellan att beklaga & gratulera när någon säger att de väntar barn. Palla stanna bara för rekning. Tänk om någon la ett spår åt en varje dag, färdigt att tas när man kom hem från jobbet. Tänk om Ben Lovett ville gifta sig med mig. Jag vill ha en kärlekssaga där prinsessan rockar singellivet istället för att desperat leta prins som enda vägen till lycka. Fan vad lyxigt med en egen vägskylt, varför står det inte Grindstugan på skylten in till oss? Jävla gnällspikar, spela roll om man inte kör 30 när det enda som finns att köra över i närheten är en gran. Orka att det ens är 30 på en öde kilometerlång skogsväg som leder fram till ett hus. Ja, jävlar! You brought me out from the cold, oh how I long, how I long to grow old. När ska någon stjäla mitt hjärta och få mig att sjunga? Men byt fil då, pucko! Svenska sommarregn är det vackraste som finns. Åh, saknar campingsemestrarna med mamma & pappa. Ska nog sluta med p-pillrena igen.  Norrländska är sexigaste dialekten, näst efter Londonbrittiska.

 

Veronica efterlyste inlägg hon förstod. Här fick jag nog tyvärr göra henne besviken. Det är en period av väldigt lite post på jobbet just nu, & i mitt sökande efter sätt att fördriva tiden kom jag på idéen att stänga av radion i bilen de 2 sista timmarna av rundan, och sedan med jämna mellanrum skriva ner de tankar som flög genom mitt huvud, och sen presentera dem i ett samlat blogginlägg. Ovanstående är därför ett, nästintill ordagrant, kronologiskt ordnat flöde av helt slumpartade tankar som passerat mitt huvud under timmar av minimal yttre påverkan. Det här ska jag nog göra en kategori av & göra igen. Kul att läsa om 3 år, om inte annat.

2 kommentarer

  1. Kul att läsa redan nu! Bra idé att stänga av radioskvalet (även om jag vet att du älskar P3) Det ägnas alldeles för lite tid åt tankar…….

  2. Det här inlägget förstod jag precis, random tankar helt enkelt :D kort och koncist berättade du en massa onöditgt skit som är kul att läsa. Tummen upp! Puss :-) och jag undrar också varför ni inte har en skylt in till Grindstugan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑