Krunegårdland.

2 favoritbilder från helgen som spenderades i Peking, Krunegårdland, Norrköping. (hunden är verkligen människans bästa vän) 20-årsfirande, solskensfika, promenader, hundpussar, öl, vin, literstora drinkar, cider, dans & bakfylla stod på schemat. Blanda det med 2 underbara vänner & du har en toppenhelg! Mina pälsade fick vara hemma eftersom båda hunddamerna i sällskapet löpte/nyss löpt. Det brukar bli lugnast så. Jag & kameran hade kul ihop för första gången på evigheter, mycket tack vare kära gamla 50mm som jag liksom glömt bort där nere på botten av väskan. Det kändes uppfriskande. Norrköping gjorde ett utmärkt första intryck & jag kan äntligen förstå att man verkligen kan älska sin hemstad. Det skulle jag också göra om jag kom från Norrköping. Fick lite Markus-kickar varje gång spårvagn 3 mot Vidablick skramlade förbi & över lag var helgen inte fylld med mycket annat än ren lycka.

1 kommentar

  1. Underbart att ni kom och gjorde Norrköping med mig <3 Så tacksam över mina fina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑