there will come a time, you’ll see.

Vårkänslorna ligger i luften och jag kravlar mig upp från klippkanten som jag var så jävla nära att falla ner från. Har man väl fallit är det en sån otroligt lång väg upp. Ungefär som trappan i Sagan om ringen. Nu lyckades jag dock klamra mig fast vid kanten & våren hjälpte mig upp. Skönt. Någon annat som hjälper mig upp är Mumford & Sons. Har ni inte upptäckt dom än så kräver jag att ni gör det. Kan vara det bästa band som någonsin funnits. Var egentligen bara det jag ville säga.

Klick!

1 kommentar

  1. elin svarar: Oj, ja det lät ju hur bra som helst ju!!haha TACK! Alltså, ja. All hjälp jag kan få, är ju bra:D Finns det någon hemsida man kan gå in på och träna eller, vad hur ska man träna till sig bättre engelska osv?.. haha!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑