# tankar.

Ofta önskar jag att jag var som någon annan. Att jag var lika snygg som henne, kunde teckna som hon, eller älskades av han. Tror att jag delar det här med ganska många. Inte direkt känslan av att inte duga själv, men känslan av att allt ändå skulle vara lite bättre om jag var lite mer som hon/han/dom. Lite duktigare, på lite fler saker. Hade lite fler kroppsdelar med finare drag. Var lite.. mer, helt enkelt. Men, som säkert både du & jag vet, är det för jävla dumma tankar att snöa in på. För jag är alltid lite mer. Lite mer av mig själv & mina egna personliga egenskaper än någon annan. Men det är väl det som är utmaningen? Att hitta mig, att ta tillvara på mig, & att älska mig & mina unika egenskaper för vad det är. Att lägga tiden på att göra det bästa av mig, istället för att hela tiden vilja vara som någon annan.

1 kommentar

  1. *gillar, kloka ord*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2019 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑