# ur arkivet.

1. Eddie, Elvis & Pajjazz. En kall värmlandsvinter på Dejebanan för nästan 3 år sen. Älskar småhundarnas blickar mot (en till synes obekymrad) Eddie. 2. Världens finaste Nea & Chilli, tagen en höstdag vid Sörtjärn för 2 år sen. 3. En blöt Bodil, tagen samma dag. 4. Världens sötaste Helena gör tummenupp för sökdag med världens finaste klass, 1 år sen. 5. Ticken förra vintern. 6. Zenoni & Elvis för 1 år och 1 månad sen. Forshagaliv <3

Har spenderat några timmar idag med att rensa igenom gamla bilder. Här är ett urval av de bilder jag valde att lägga i Quick Collection, där favoritbilderna hamnar, inte nödvändigtvis för att de är de teknisk bästa, eller för att jag ska dem lägga i en portfolio, utan för att jag tycker extra mycket om dem, på ett eller annat sätt. Det är svårt att rensa bilder. Man vill ju inte gallra ur helt, men heller inte ha kvar alltför mycket skit. Men det bästa är att man hittar guldkorn, som bilderna ovan, som får en att minnas underbara dagar, tider & personer.

2 kommentarer

  1. Jag saknar dig, jag saknar forshagalivet… <3 <3 <3 <3

  2. Åh vad jag saknar allt..! Finafina Julia! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑