Har en sån där dag då ingenting blir gjort. Då timmarna går och jag helt plötsligt finner att klockan är halv sex och det snart är agilityträning. Och väl hemma från den sen är det ju bara kolsvart, och äckligt, så då blir definitivt inget gjort. Och jag tror att jag har tuggat & spottat minst 10 tuggummin idag, av nån jävla anledning. Det är en halv påse, typ. Jag tror att jag behöver ett jobb. Badly. Inte för att det inte finns saker jag kan göra. Det finns hundratals saker jag kan göra. Men jag har för mycket tid. Och när jag sitter där med all min jävla tid, men ingen press för att jag vet att jag har precis lika mycket tid imorgon, då blir inget gjort. Note to self: var aldrig mer arbetslös. Note to self 2: skaffa lite jävla självdisciplin & gör nåt! Note to self 3: Att ställa klockan på åtta varje morgon fast du inte behöver gå upp var en bra rutin. Att du senaste veckan brutit den och sovit tills du vaknat (runt tio), är dåligt. Så, gör om, gör rätt, och ställ klockan på 07.00 imorgon istället. Note to self 4: Du slipper inte undan, gör! Nånting! Note to self 5: sluta drick Cola! (förihelvete)