svart-vitt på b-c.


Veronicas nytillskott, For The Win Kirk ”Best”

Glad tjej har äntligen fått tillbaka kontrollen över bloggen + ps = nyfunnen bloggmotivation, ny design & ett inlägg.
Hösten är på väg & om man rotar i arkivet bland föregående septembrar/oktobrar/novembrar så finner man förmodligen inga, eller väldigt få, mörka inlägg om mitt okontrollerade hat mot denna årstid. Men, eftersom jag denna höst verkar vara arbetslös & dessutom tillbaka i staden där man får livstid, så skall jag i år göra mitt bästa för att kontrollera, & även vända, hatet. Jag misstänker nämligen en ångestattack & antidepressiva tabletter som följd om hatet inte hålls i schack. Så, för att inte hata hösten har jag satt upp en handlingsplan bestående av x antal timmar spinning/vecka, precis så mycket hundträning som de fyrbenta klarar av utan att stupa, litervis med te, massor av tända ljus + annat för att uppbringa den där ”mysfaktorn” som det snackas om i samband med hösten, maximalt umgänge med vänner + pojkvän,  ett seriöst ryck för att få ett jobb. Hålla igång, helt enkelt. Dansa ovanför det där mörka, grumliga som jag så gärna bara sjunker ner i. Dansa, det är planen!

Jag dansar för mig själv fastän jag vet, att sånt kan kallas ensamhet

2 kommentarer

  1. puss på dig min vackra vän. får du för dig att åka uppåt i landet, slå mig en pling!

  2. ÅH MIN PLUTT! :D

    Jag bara ler stort när jag läser om din plan inför din MYSIGA HÖST! Affirmationer Julia, Tankens kraft är stor! Forma egna meningar och säg dem högt! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑