om inspiration, avundsjuka & att växa upp.

sätt dig ner, andas ut, slappna av.

När tron på sig själv inte räcker till. När rädslan att misslyckas gnager, trots att man egentligen inte vill något annat än att kasta sig ut & inte bry sig om man faller platt. När man vill inspireras, men inte finner styrkan att glädjas för någon annan & bli just.. inspirerad. När avundsjukan hänger som ett mörkt moln över motivationen. När ansvaret är för tungt, besluten är för många & man vill vara åtta igen. När vuxenlivet knackar på dörren & man gör allt för att barrikera, stänga ut, låsa, bomma igen, vad som helst för att hålla dörrjäveln stängd! När vuxenlivet knackar på dörren & man vill öppna, välkomna, kasta sig ut, flyga. När lyckan kan kännas euforisk. När tårarna kan rinna en hel natt. När man vill så mycket, men inte kommer sig för. När man gjort något, som inte duger. När ett par svarta ögon intygar en om att man aldrig är ensam. När man vill erövra världen, men finner sig själv krampaktigt hålla fast i det som alltid varit. När man gör det sen, & sen aldrig kommer.

Då är det inte så jävla lätt alla gånger.


 

1 kommentar

  1. Skickar en varm kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑