en månad ff

Jag har varit en sån där dålig bloggare nu i några månader. På grund av detta har jag nu fått lite ”skäll” av min kära vän Johanna, samt antagit en utmaning som jag tror vi valde att kalla gör ”Blogga Mest!”, typ. Fast vad den som vinner får, det vet jag inte. Men nu ska jag alltså försöka börja igen. Kraven på ett inlägg var att det skulle vara mer än en mening, & minst 2 bilder. Samt att det skulle vara intressant. Därför klarar nog inte det här ”förlåt-att-jag-bloggat-så-dåligt-jag-ska-skärpa-mig-inlägget” kriterierna. För det är inte intressant. Men det chansen att det kan bli det är ju inte helt utesluten. Men jag tvivlar.

Sen sist då? Jävligt mycket har hänt. Jävligt mycket. Jag tog studenten, med tillhörande bal. Flyttade från Värmland & är nu åter bosatt i Fagersta. Än så länge har lusten att hänga mig lyst med sin frånvaro, men då har året här inte ens börjat. Men saker som vänner, pojkvän & hundar gör nog att jag inte bara överlever året, utan även kommer tycka ganska bra om det.

Direkt efter studenten åkte jag & mamma till London. Innerst inne har jag alltid vetat, & nu fick jag det även bekräftat, jag älskar den staden! När jag kom hem ökade jag på min gaddning med +3, varav en kan återfinnas på 2 av mina bästa kompisar. Efter London var jag hemma i en vecka, sen bar det av till Örebro för entreprenörseventet Emax, som varje år samlar landets 200 främsta unga entreprenörer. Det var en vecka som inte går att beskriva om man inte varit där. Människorna man möter och inspirationen man får med sig är otrolig. Jag är tacksam!

Midsommar firades i Torsång, Dalarna med pojkvän, svärföräldrar & hela tjocka släkten. Jag var snorsjuk, men det var fint ändå.

Hemma i några dagar, sen åter till Dalarna för fred å kärlek i Borlänge. Maggio, Linnros, Norlin & Hellström m.fl. gjorde mina dagar & lyckan var fullständig. Kom hem från Borlänge i Söndags & sen dess har IKEA besökts och inflyttning i mitt nybyggda rum påbörjats. Nu ska jag vara hyfsat hemma resten av sommaren, i alla fall inte åka någonstans utan hundarna. För just ja, det viktigaste som hänt sen jag skrev sist är ju faktiskt att jag fått tillökning i form av liten, svart kelpiepojke vid namn Tok. Han är en fin gosse.

Så, nu är jag ikapp. Nu kan jag börja från nu.
Ses imorgon!

 

 

1 kommentar

  1. Kommer på mig själv med att vara tårögd när jag har läst klart. Ibland är jag verkligen FÖR blödig. Men jag gillar att du är i gång hur som helst. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑