EUPHORIC /// HEARTBREAK

Jag tänkte börja dagen med något som (än) inte är alltför vanligt på min blogg, nämligen ett musiktips. Skivan heter EUPHORIC /// HEARTBREAK, är Glasvegas senaste platta, och släpptes 4 april. Jag har inte spelat en skiva så här på repeat sen Håkans 2 steg från paradise kom ut. Jag tror att jag redan från början ger upp att med ord förklara hur genialisk den är, och hoppas att ni tar er tid att lyssna istället. För dom med begränsad tid är Stronger than dirt, Lots sometimes, Dream dream dreaming, Euphoria, take my hand & The world is yours (i skriven ordning) ett måste.

Klicka här för att komma till Spotify.

1 kommentar

  1. What an awesome way to explain this—now I know everyihntg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑