solsken & krokusar

Jag har inte så mycket att berätta, annat än hur underbart det är att kräla omkring på en gräsmatta och fota krokusar. är det vår. Emma & jag lärde oss förresten förra veckan hur krokusar ser ut. Vi var ute på promenad och jublade över alla fina små blommor som började sticka upp längs med huskanterna & jag frågade min vän hur krokusar egentligen ser ut, för jag hade en viss aning om att ”de fina små blommorna” in fact var just krokusar, för att man ”brukar höra folk snacka om krokusar på våren”. Emma visste inte, men delade min misstanke, varpå jag fiskade upp telefonen och googlade på krokusar. Våra aningar stämde. ”De fina små blommorna” var krokusar. Man lär sig nåt nytt varje dag!

P.S Jag googlade nyss igen för att vara absolut säker på att det faktiskt är krokusar jag fotat. D.S

1 kommentar

  1. Så fina vårbilder! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑