från idé till verklighet


Ett litet såkallat smakprov.
Jag & Néa fångade kvällsljuset & gav oss ut för att göra verklighet av idé. Och jag är hyfsat nöjd. Jag har märkt att jag dras mer & mer till motljus, abstrakt & okorrekt. Jag älskar ljuset i vänstra bilden, & oskärpan i den högra. Jag tror, att om jag var musiker, skulle jag nog aldrig skriva en låt enligt den där klassiska låtmallen man lärde sig på musiklektionerna i högstdiet (vers, refräng, vers, refräng, stick, refrängx2, var det så), & lite så vill jag tänka inom fotografin också. Abstrakt. Oförutsägbart. Spännande? Jag kan inte sätta fingret på det, men jag är verkligen på väg att hitta mig själv som fotograf, & det känns upplyftande.

3 kommentarer

  1. Du e så jävla grym <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑