Nu är dom här. Selektionen är gjord och jag är nöjd. Mycket nöjd. Det är en kittlande känsla att hålla i så pass stora utskrifter av sina bilder. A3:n på Håkan & Björn ger mig gåshud och jag längtar tills jag får rama in den & hänga upp den på väggen. Det är en bra dag idag. Muntliga svenska nationella ser ut att bli något åtminstone halvt värt att prata om, samhällskunskapslektionen idag var avgörande för om jag klarar provet eller inte, balinbjudningarna är färdiga, utskrivna, vikta & klara att delas ut. Våren är mer än här, och istället för att bli arg över 5×20-metersvattenpölar som är omöjliga att ta sig förbi utan 300-meters omväg traskar jag istället glatt runt. Vem kan vara arg när termometern står på 10 plus? Jag har varit ute på en underbart härlig, blåsig & varm powerwalk och trots att resten av dagen kommer fyllas med tonvis av plugg är jag mer än nöjd. Idag är en sån dag då jag älskar mitt meningslösa liv.