för en välkommen vår

Våren har verkligen kommit till Forshaga nu, och det märks. Det blir allt vanligare att jag vaknar innan alarmet, för att mornarna är så ljusa. Jag hinner mer på kvällarna för mörker=trötthet, vanligtvis. Jag sitter & designar balinbjudning, vilket minner om att studenten är i antågande. Våra lärare fullkomligt öser arbeten på oss, allt för att vi ska få råångest över varje minut av ”fritiden” som vi inte ägnar åt plugg. Man kan nästan se hur snöhögarna krymper dag för dag & jag har invigt de isfria cykelbanorna med springtur både Måndag, Tisdag, Onsdag. Skinnjackan & conversen är invigda & vårfeelingen är aldrig större än när jag plaskar runt i slasket i conversen  med blöta fötter för att jag vägrar ha mer vinter nu. Varje hundpromenad avslutas nödvändigt i duschen, eftersom sheltiepäls i vårsäsong drar med sig kilovis med grus in. Men trots bad, frenetiskt torkande & en flitigt använd dammsugare är ändå hall- & köksgolvet ständigt grusigt. Jag är oftare glad & upprymd & positiv & livet är helt enkelt underbart att leva. 


1 kommentar

  1. Värt att vänta på både våren och din ord! Puss Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2019 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑