lov & bildbomb.

En helt fantastisk lovvecka har nyligen passerat, innehållande ett väldigt roligt tandläkarbesök, pirr i magen av lycka när hela framrutan skvättes ner av smältvatten, skitsnack med Sara, fika & shopping med Carro, bowling (med slaget personbästa), skitsnack, allsång & roadtrip med Elin, lunch med farmor, inköp & provtur av skateskidor, promenader i vårvädret, kvalitetstid med familjen & fjärilar i magen. Veckan avrundades på bästa sätt i en stuga i Torsång med härliga människor, taxhångel, bastubad & mycket skratt. Jag har inte tänkt på skolan en sekund, och fast jag nu sitter här och akutskriver en uppgift som ska vara inne imorgon så var det definitivt värt det att bara släppa skolan och njuta av livet. För det är precis vad jag har gjort det här sportlovet, och nu är jag (någotsånär) redo för 5 skolveckor till innan påsklov & praktik.
puss!

1 kommentar

  1. Du är Grym ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑