skönhet

Tycker att hon är väldigt vacker, min sambo.
Vi var ute på en kvick-kvick fotosession idag innan lunch och jag hade ärligt talat inga höga förväntningar på resultatet för vädret var dåligt, det var svinkallt & vi hade begränsad tid på oss. Men jag antar att en skönhet alltid fastnar på bild, eller vad säger ni?
Idag har jag varit konstant trött, konstant hungrig & bara längtat efter att få gå & lägga mig. Men när klockan står på 20.34 har jag fortfarande inte hunnit plugga till morgondagens prov, så det ser ut som om sängen får vänta ytterligare några timmar. Jag får väl rycka upp mig, sätta på lite te, & lära mig lite om avelsutvärdering, beräkning av inavelsgrad & andra liknande grejer.

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑