Som dom flesta säkert ser är designen ny. Det känns inte helt hundra med headern & ”profilbild” än, men grundstrukturen känns super. Och den här gången slapp jag sitta & gråta & slita mitt hår i timtal för jag fick nämligen hjälp av proffset själv. Tack, igen. Skolmästerskap i drag står på schemat ikväll, istället för imorron. Har ju varit kaxigt oberoende hittills, men nu börjar en viss nervositet faktiskt krypa sig på. Herregud, här har jag stått på ett par längdskidor med hund framför 3 gånger i hela mitt liv, och ska tävla stafett (vilket kan innebära många, väldigt ivriga, hundar i röresle samtidigt=kaos). Panik lär infinna sig om jag ramlar & trasslar in mig. Men jag & Hultan har bestämt oss för att inte ramla, helt enkelt. Bra plan. Enkel, & lätt att komma ihåg. Nu ska jag koka ihop mig något näringsriktigt för att bygga på krafterna till ikväll. 19.00 åker vi från skolan, & sen bär det av. Lag Drag-ons taggar för fullt!