en vanlig dag

Liten blir stor.
Lillebror är numer 3 kilo tyngre & några centimeter högre än storebror (som för övrigt förvandlas till en gammal tjurgubbe i Tricks närhet). Han är för jädra härlig, den där valpen! Min dag har bestått i att vakna halv tolv, äta frukost, skogspromenera fyrbenta, packa ihop mig i mammas bil & köra de 3 timmarna ner till Forshaga. Eftersom jag har en sån fantastiskt snäll mamma får jag låna hennes bil i 3 veckor, så att jag skulle slippa släpa min bräda, boots, jacka & termobyxor på tåget. Jag ska ju till Trysil med skolan om 2 veckor, och jag har förstått att det underlättar snowboardåkningen att faktiskt ha en bräda att åka på. Nej men, ser ni att jag har skrivit nästan 6 rader ”Idag har jag… & imorgon ska jag..”? Den här kvällen fanns det nämligen inga tankar att sätta ord på. Om det är en bra eller dålig sak låter jag vara osagt.
fred ut!

2 kommentarer

  1. Fina bilder! – Tricks ögon är så fina!

  2. fina killen, vad har han växt! kommer bli en riktit fin pojke! ser fram emot att träffa honom igen! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2019 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑