en elegi i självömkan

Nu är jag så förbannat trött på att bara ligga i sängen hela dagarna. Solen skiner och jag vill bara ut. Gå en 2 timmars lång promenad med min hund, fördröja den till 3 timmar genom att stanna & fota längs vägen. Komma in med rosenröda kinder, ta en dusch, hälla i mig ett glas cola och känna mig värd att slänga mig på sängen. Som det är nu kan jag inte gå en promenad på 10 minuter utan att bli andfådd, svettas och få hela världen snurrandes omkring mig, jag har ingen cola hemma & jag har definitivt ingen lust att slänga mig på den där satans sängen. Mitt rum ser ut som en svinstia, det är hundhår överallt, smulor i min säng, men bara tanken på att städa & dammsuga gör mig kallsvettig och yr. Jag hatar att vara sjuk. Och trots att jag faktiskt känner mig liite bättre idag, vet jag att jag likförbannat måste ligga kvar där i sängen om jag inte vill må sämre imorgon igen. FFML.

1 kommentar

  1. supermysig headerbild! väldigt inspirerande :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑