1. Ängel från julgranen. 2. Pappa lagar världens godaste fisksoppa. 3. Ljus. 4. Min ”farbror” Nicholas & min finaste storkusin Victoria. 5. Bella. 6. Nektaria, Victoria, Samuel, farmor. 7. Mollie. 8. Elvis tröttnade på julfirandet. 9. Vickis present till sin bror, min kusin Petter.

Vanligtvis spridda över Ume, Oslo, Fagersta & Naxos var äntligen släkten samlad i Umeå över jul. Jag har haft det så bra, har skrattat som man bara gör med dessa människor, spelat ”När & Fjärran” & ”Yatzy”, shoppat studentklänning, sett ”Narnia” på bio, och bara haft det allmänt chill. Julhelgens tema har absolut varit ”Vem vare?!”, och det är underligt hur man kan skratta så många gånger åt samma sak. Nu är jag hemma igen och undrar i mitt stilla sinne om det kommer dröja ytterligare 3 år tills vi alla ses igen.  Jag hoppas inte det.
Avslutar inlägget med en stor puss till pappa, farmor, bror, faster, storkusiner x2, Nicholas, Nektaria, Samuel & Viktor, som alla gjort julhelgen superfin med sin blotta närvaro.