lycklig tjej, javisst!

Jag prenumererar på tidningen FOTO, och  det första jag gör när jag får en ny tidning är att bläddra bak till läsartävlingen som är i varje nummer för att se om jag kanske, kanske är med. Den sträcker sig över hela året och får du en placering en månad får du en viss poängsumma. Den som i slutet av året har flest poäng blir ”Årets fotograf i FOTO”. Jag har inte skickat in så många bilder, för jag har glömt bort det, men ett tiotal åtminstone, så gissa lyckan när jag upptäckte detta i månadens nummer:

Litet, underbart, rött mongo är i tidningen!
(Ignorera dock den crappiga kvalién som kommer av att ta en bild på en bild.)

6 kommentarer

  1. Sofie Heidenvall

    26 oktober 2010 at 19:07

    Kuul! :D

  2. såå varför säger de inget om vilken fantastisk medhjälpare man måste ha ;) haha

    Nej då-.- bra Julia!! :)

  3. Vaför har du inte berättat? Så kul! GRATTIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2019 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑