Nu är jag lite småsur. På folk. Som inte förstår att de helt enkelt inte är speciellt omtyckta. Så nu tänker jag avslöja en sak som kanske gör dessa människor lite chockade. Man kan faktiskt tycka illa om någon utan att vara avundsjuk på personen i fråga. Det går jättebra. Superbra! Därför blir jag lite småsur över det faktum att man inte kan uttrycka sitt ogillande över någon utan att bli anklagad för att vara just avundsjuk. Dessa anklagelser haglar extra tätt om det skulle handla om ogillandet av ett ex, en ny tjej, en människa med mycket pengar, någon som är snyggare än en själv osv. För uttrycker man ogillande över en person som dejtar ens ex, har mer pengar än en själv, är snyggare osv. så måste man ju vara avundsjuk på den personen. Och för att bota sin avundsjuka öser man galla. Jag förnekar inte att det ibland kan vara så. Det är mycket möjligt. Jag säger bara att ibland är det faktiskt så att man helt enkelt bara tycker jävligt illa om någon!