johanna says, johanna gets

Kära sambo finner det olustigt att inte veta vad jag & pälshögen har för oss så här kommer ett inlägg, bara för dig min vän! I helgen har jag och pälset njutit av livet i torpet. Sol, bad, 30 grader & livsnjutning i största allmänhet. Nya spårmarker hann dock testas och lite slalomträning går ju inte att hålla sig ifrån. Men förutom det har vi bara latat oss och jag tror till och med att Elvis tyckte det var skönt att bada!


Vägg i vägg har vi Ådi, en ”det” som är lika gammal som fluffet, och Elvis är störtkär! Jag har ju alltid sagt att han är gay!

Avslutar med en bild på världens vackraste! Synd bara att det är ”fel” sida, men har är finast ändå min prins! <3

4 kommentarer

 1. Åh jag känner mig ärad med ett alldeles eget inlägg! :D
  Finfina bilder som alltid =) Men ursäkta, ”Det” ser hemskt ful ut?!?! Förhoppningsvis har han en fin insida ;) Puss

 2. Vilken fin bild på han och ådi! blev helt varm! <3

 3. Malin Andersson

  05 juli 2010 at 1:02

  Jag tycker det är charmigt! :D
  Skitfina bilder du tagit Julia :)

 4. jättefina sommarbilder du :)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑