Pälshög är skadad. Eller jag vet ärligt talat inte vad han är. Men jag var i alla fall till vet. förra veckan efter otrolig stelhet och en natt liggandes på samma fläck, ”symptom på generell smärta” blev diagnosen, nu går han på vila, jag fick provsvar om inflammation i onsdags men de visade inte tillräckligt så nu har nya prover skickats, de är klara på torsdag. Antingen är det bara en dum överansträngning som redan försvunnit sen förra veckan då proverna, som enligt svaren visade på en förhöjning av nåt som inte skulle vara förhöjt, togs. Eller så är det borrelia/Ehrlichia.De svaren fås som sagt på torsdag..

I vilket fall sitter jag här med en superpigg pälshög som inte visat några symptom sen förra onsdagen hos vet. Denna pälshög är var mitt uppe i högträning för agilitysäsognen och han är det tänkt att jag ska hålla i koppel… Han går visserligen på smärtstillande och inflammationsdämpande nu, men det känns ändå helskumt att vila en hund som inte visar några som helst tecken på smärta eller att nåt är fel. :(

Men vi har lyckats roa oss med inslag av framförgående på våra 10-minuters promenader samt nosduttar & platsliggning inomhus. Kjempeflink sheltie är en naturbegåvning på nosduttar. Börjar nästan ana lite Shejpa-stil på honom, vilket jag bara tackar och tar emot! Tur i alla fall att han tycker det är kul, för jag kommer inte ha en friskförklarad hund på minst 2 veckor till :(