tänker alltid på dig (trots att det är maj)

längtar efter röra, organiserat kaos. En svart bokhylla. Mitt namn på en dörr, ditt namn under (eller över). Prylar, överallt. Fast på ett snyggt sätt. Som om någon medvetet stökat till på ett ytters planerat sätt för att det ska se finstökigt ut. finstökigt. Inte bara stökigt-stökigt, som i; har du inte alla dina grejer framme kommer du aldrig hitta på dem igen. Eller; vad är poängen med att skruva upp en hylla?, du ska ju snart flytta ändå. Utan finstökigt, som i; här bor vi, och vi har faktiskt betalat för våra saker, så varför stoppa undan dem i ett skåp och sedan dölja skåpen i vitt? Längtar efter färger. Röd, grön, rosa, lila, blå, litegulkanske

1 kommentar

  1. på något mysko vis fick du det där att låta underbart! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑