Husdjursmässan

Idag har jag och några tjejer från klassen varit en snabbsväng på Husdjursmässan på Hammarö. Vi var där hela klassen förra året och hade uppvisning och i år var det de nya ettornas tur. De var jätteduktiga och de enda missar som blev i showen blev snarare till fördel än nackdel och lockade till många skratt! Jag blev upphämtad på Bergvik av skolans buss som tjejerna åkt med från Forshaga och när vi åkte hem fick jag skjuts ända hem till Kronoparken. Lyx! Nu funderar jag och Alex på att åka nånstans och fota. Han föreslog Kroppkärsbadet och då föreslog jag att jag skulle klä av mig till underkläder och hoppa i för lite sexiga våtkroppochspetsunderklädes-bilder. Sen kom jag på att det är nog inte är speciellt varmt i vattnet och att jag är alldeles för osexig för att ta på mig en sådan uppgift. Men vi får se vad det blir.
Puss på er!

4 kommentarer

  1. Jag röstar för sexiga våtkroppochspetsunderklädes-bilder! ;D

  2. Kallt i vattnet – Ja!
    Osexig – Nej!

    Kör hårt! :-D

  3. De var asduktiga! jättefina bilder btw ;) <3

  4. tss.. Du är ju sexig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑