Dålig timing!
Kan man lungt säga. Det blir ingen tävling för Lilleman och mig i helgen. Istället blir det vila i någon vecka och efter det isolering i flertalet veckor, stackarn har gått och fått kennelhosta. Vilket tydligen är jättesmittsamt. Janne tyckte till och med att jag skulle välja ut en promenadslinga och markera den med rosa sprayfärg så att alla andra kunde undvika att gå där. (Nästan) helt seriöst!

Fast om jag får viska och ni lovar att inte säga något, är jag faktiskt lite lättad. Momenten (Rutan & Ink. m. ställande) är ju inte helt klara än och just nu känns det ganska skönt att jag kommer ha gott om tid att förbereda mig inför nästa tävling som blir i Eskilstuna 27/3, alltså om över en månad. Fast samtidigt är jag ju ledsen eftersom det aldrig är fel att träningstävla. Men det är inte mycket att göra åt saken. Baccus är ju frisk så jag kan fortfarande vara världens bästa support till Veronica! Och så har jag ju Vintercupen i agility med Tinna på Lördag.

Puss!