Forshaga BK

Idag har vi varit på Brukshundklubben och tränat. Och det var i princip allt jag har hunnit med. Vi slutade skolan 16.20, skulle ha åkt 17.00. Efter att ha väntat i en halvtimme på bussen visade det sig dock att den inte kunde komma förrän 18.00. Kul, inte.
Så då for jag faktiskt iväg och handlade. Sen åkte vi till klubben.

Vi kom dit, jag la ett spår på åker i närheten, stängde in min hund i bur och väntade. Eller nä, först terrade jag mina stackars ambitiösa träningskamrater med ändlösa blixtar. ^^

Sen, efter en timme gick jag mitt spår. Eller nä, Elvis gick det. Då var det mörkt. Jag höll krampaktigt i linan och hoppades att vi inte skulle hamna alltför långt bort från civilisation.. Men icke då. Min duktigaste pälshög spårade så himla fint och hittade alla pinnar, plus en snitsel ;)
Är så himla nöjd med honom och ser fram emot tävlingen på Söndag. Känns faktiskt som att vi skulle kunna uppnå något slags resultat! :D

Nu: Grey’s och sängen.
Puss!

1 kommentar

  1. duktiga ni! det ska bli så kul att komma till er i helgen, puss/kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑