Spårkväll vid sörtjärn

Idag har jag, Veronica, Linnéa, Ellen & Marie med hundar varit vid Sörtjärn och spårat. Eller ja, jag och Veronica spårade. De andra var mest sällskap. :)

Spåret gick jättefint och jag börjar faktiskt känna mig ganska bekväm där i andra änden av linan, även om jag ännu är lite osäker på min hund. Men han är mycket duktigare än jag förstår och han spårade lika fint som han alltid gör. Dock hade jag glömt att ta med mig godis ut i spåret, en liten miss, men han höll fokus hela spåret igenom ändå. 3 pinnar och slut var det den här gången.
Tills nästa gång ska jag öva super-super mycket på pinn-intresse och så ska jag även försöka lägga längre än jag brukar och kanske till och med ha 5 pinnar+slut. Jag har känt att jag varit snål med längden på spåret så nästa gång försöker jag göra det längre, för det vet jag ju att han klarar. :)

När spåret låg roade jag mig med att ta kort på hundarna. Linnéas nytillskott Chili blev den som fastnade mest, men det förstår ni ju säkert eftersom han är så fruktansvärt söt!
Så fruktansvärt, olidligt massa-mega-super-söt!
Eller hur?

2 kommentarer

  1. Fina bilder älskling! <3 Söt hund också! :P

  2. Som du ser har jag lagt till bilder vid varje kommentar. De läggs till automatiskt och kopplas till epostadresserna som anges när man kommenterar.

    Om du inte vill ha de där så säg till mig så tar jag bort dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑