first real

Det här är alltså det första riktiga inlägget med min nya WordPress-blogg. Känns spännande. Som början på nåt nytt. Shit, vad överdrivet. Det är ju bara en blogg. Men jag har saknat att blogga. Det här kommer nog bli bra skaru se.

Sitter just nu och lyssnar på ”Västerbron” men Laakso. Grymt! Önskar att det var Fredag så att jag fick komma tillbaka till älskade fif. Runt omkring mig har hela jävla universitetet nollning så jag är omgiven av glada, och bitvis fulla studenter. Och här sitter jag helt ensam, med undantag av en understimulerad hund som jag är för lat för att aktivera. Suck!
GE MIG FREDAG! GE MIG FORSHAGA!

puss!

3 kommentarer

  1. Mycket fin blogg :D

  2. vad menas med WordPress-blogg?

  3. Men detta var väl på tiden! :D *tummen upp*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2020 Julia Pettersson

Tema av Anders NorenUpp ↑