Kände att det var aldeles för mycket vår ute för att fortfarande ha kvar vinterdesignen. Så jag slängde ihop en liten vårdesign. Inget speciellt, men inte vinter iaf. Känns som att jag typ slutat blogga. Illa. Men så fort hemsidan och nya bloggen ligger uppe ska jag nog få inspiration igen. Kanske. Eller så får jag det redan nu. Kanske. Vi får se.

Vovveträningen går iaf. fruktansvärt mycket framåt. Hans läggande är i det närmaste klart, fast jag nyss börjat träna på det. Och det är fruktansvärt fint. Sköter han sig bara ordentligt på tävling så förväntar jag mig tia på det. Minst!
Det enda som gäller nu är finslipning, för nu kan han alla moment. Mest jobb ska läggas på Linförigheten. Den är lite struttig, ofokuserad. Och inte alls rolig. Tycker varken han eller jag. Men jag försöker hålla gnistan uppe. Fint går han ju i alla fall. När han väl går. ;)


Älskar hans fokuserade blick över hindret här. Min vovve är bästbästbäst!