jag mår lite smått illa!

 

Min dator är tillbaka. "Då borde hon väl vara glad", tänker ni. Men nej, för faktum är att det inte är min dator som är tillbaka. Det är bara skalet. För precis allt som var på den och i den och som var den är borta! Alla bilder, alla program, ALLT! Finns ingenting kvar. Och det är inte Julia Pettersson som äger den, det är "HP Ägare". Och allt är blått. Äckel-jävla XP-blått! Jag vill ha tillbaka Vista! Jag vill ha tillbaka TM, Ps och Lr. Jag vill ha tillbaka ett virusprogram som inte blockar precis ALLT och jag vill ha tillbaka mina bilder och min musik. Jag vill ha tillbaka MIN dator.

 

Lyckligtvis är det nu så att på fredag kommer älskling hit. Och då tar han troligen med sig backupen som han gjorde innan vi lämnade in den som innehåller ALLT som nu är borta. Så till helgen ska han vara sig själv igen, lille burken! :) Och tills dess ska jag hålla mig undan från den, jag blir bara ledsen när allt är såhär knäppt!

 

Nu blir det gymet!
puss på er!

 

(fredagfredagfredag KOM!! jag längtar efter min pojke så jag tror jag döööör!)