Doris. världens sötaste Doris! Ska du ha en Doris pappa, så ska du ha henne!


Whitey. Min favorit! Så underbart söt! (jag ska adoptera henne i smyg)Chess. Vacker, men något högljudd.


Peggy & Kräm. Peggy är en annan favorit, så sjukt trevlig hund. Och Kräm, bara namnet lixx ;D


Ida. Fina, fina Ida. Det du ser i dom ögonen är ren visdom. 


Nilak. Ingen hund jag har fått någon riktig kontakt med, men han snussade ju så fint. 


Miller. Gos, gos, gos.


Biggles. Sån mysig vovve. Vänder alltid rumpan till och vill ha en klapp. Artig kille ;)

 

Som ni ser kom här lite bilder från dagen. Jag har det bra här, Lär mig väldigt mycket och hundarna är SÅ sjukt mysiga! åååh! ^^ Lite tråkigt att jag inte kunnat följa med på nån tur än eftersom dom har så fullt, men kanske imorgon. Annars långa dagar med mycket jobb, men det märks inte hur lång tid som gått förrän man kollar på klockan när man är hemma. Det är kul och alltid fullt upp. Och är det inte det sitter man gärna och bara vilar vid lägret. 

puss på er!