Jag har ju visserligen redan en, för en vecka. Men vi har ju två veckor. Jobbigt läge. Liiite (okej ganska mycket) bajs på att jag måste ha praktik samma vecka som alla andra har sportlov, eftersom jag åker till Hundfjället en av våra ordinarie praktikveckor. 

 

Lovet där gör ju att jag helst vill vara i Fagersta så att jag kan få så mycket lov jag kan (slippa timmar av pendeltid varje dag) Så jag ringde till våran lokala lilla djuraffär bara för att liksom, men hon satt och löste korsord så jag kunde inte komma dit (för lite att göra alltså). Jaha? Och vad gör jag nu då? För nånting annat hundrelaterat finns ju inte i Fagersta. Visserligen var det inte tvunget att ha med hund att göra, tekniskt sett går jag ju naturbruk så jag skulle kunna ringa till stallet, trots att jag redan varit där, bara för att. Och jag saknar ju faktiskt stallet. Men jag vet inte… Nån som har nåt tips?