Ojojoj!  Nu händeré grejer här. Jag har just anmält Elvis till att starta i Officiell Agilityklass 1 & Hoppklass 1 den 31 maj hemma på kennelklubben. Och han är inte ens startklar! ;D Men det är ju 5 månader kvar och nu när jag är anmäld så har jag verkligen någonting som kickar mig i arslet och ser till att han blir startklar!

FAN VAD KUL! Det här, precis det här har jag ju drömt om i hela mitt liv. Att tävla agility och få en sheltie. Visserligen har jag ju båda delarna, men först till sommarn blir dom kombinerade! :D

Och vill ni veta en till kul sak. Jag ska även anmäla Elvis att starta i officiell Lydnadsklass 1 den 6 juni i Hallstahammar. Och där är han inte heller startklar! ;D

Snacka om att jag har grejer att jobba med i vår. Få min lilla underbara damp-sheltie startklar i agility och lydnad. Fan vad kul vi ska ha lillen! <3 :D